Veropigment 25

 

 

 

 

 

 

 

 

Semipermanent Mascara

 

Vad är Semipermanent Mascara

 

 

Semipermanent Mascara är den mascaran som alla drömmer om. Den appliceras på ögonfransarna av en specialist och när du är klar har du tjocka fina ögonfransar som dessutom är vattensäkra. Det bästa av allt, mascaran varar i 21 dagar! Därefter gör du tillbaka till specialisten som rengör dina ögonfransar och därefter är du redå att upprepa proceduren och ha den perfekta mascaran igen. Rent tekniskt är semipermanent mascara en blandning av pulver, förtjockningsfibrer, gummiförstärkt lim och svart pigment. Det kanske inte låter hemskt glamoröst, men det gör så att du ser snygg och elegant ut 24/7. Mascara är ju dessutom vattenfast så det är inga problem med att se snygg ut när man tränar t.ex på gymmet eller när man är i simhallen eller på solsemestern och man blir sugen att hoppa i vattnet.

 

Semipermanent Mascara är perfekt för alla kvinnor som letar efter en lättskött, glamorös look. Behandlingen är utformad för naturliga ögonfransar, men kan också tillämpas på förlängda ögonfransar.

 

Kan alla göra en behandling med Semipermanent Mascara?

Se till att rådgöra med din terapeut om du har känsliga ögon eller hud, eller om du tror att det finns en möjlighet att du kan vara allergisk mot produkten. Det är alltid bäst att vara försiktig!

 

Skötselråd

- Blöt inte ner ögonfransarna under de första 24 timmarna.

- Undvik i den mån det gör att tvätta ögonfransarna med varmt vatten.

- Undvik att gnugga dig i ögonen.

- Undvik att utsätta dig för höga temperaturer så som bada bastu eller sola solarium.

- Använd inte makeup remover som innehåller olja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veropigment 25 © 2011 • Privacy Policy • Terms of Use

www.veropigment25.se