Veropigment 25

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Microdermabrasion

 

Hur fungerar microdermabrasion?

 

 

En Microdermabrasionsmaskin använder en mekaniskt handenhet för exfoliering för att försiktigt ta bort det yttersta lagret av döda hudceller från det översta lagret på huden (epidermis). Vanligtvis använder mikrodermabrasion två delar: ett exfolierande material av diamantflingor och en maskinbaserad sug (vakuumsug) för att lyfta upp huden under exfoliering.

 

 

När handenheten förs över huden under en Microdermabrasionsbehanlingen så är det en bekväm och smärtfri upplevelse för att erhålla den hudförynggrande effekten. I allmänhet desto långsammare rörelse av microdermabrasionshandenheten mot huden och ju större antalet passerar över huden desto djupare blir hudens behandling. Ingen bedövning krävs för mikrodermabrasion. Vakuumtrycket och hastigheten justeras beroende på hudens känslighet och tolerans. Minimal eller ingen återhämtningstid krävs efter mikrodermabrasion.

 

 

Smink och icke irriterande krämer kan vanligtvis användas inom några timmar eller direkt efter mikrodermabrasion. Däremot skall man undvika irriterande produkter såsom glykolsyra, alfa-hydroxisyror, retinoidprodukter eller doftande krämer och lotioner direkt efter proceduren. Tänk också på att de behandlade området kan vara lite extra solkänslig den första 24 timmarna.

 

 

Hur många behandlingar behövs?

För att uppnå bästa resultat rekommenderar vi att man gör minst 4 behandlingar med en veckas mellanrum och därefter gör en behnadling i månaden.

 

 

 

 

Veropigment 25 © 2011 • Privacy Policy • Terms of Use

www.veropigment25.se